Deratizare Constanta Firma

1 week ago Servicii Constanţa   100 vizionari

450 lei

  • deratizare-constanta-big-0
Locatie: Constanţa
Pret: 450 lei Negociabil

AUTORIZATIE DSV / DSP CONSTANTA

DDD constanta

reprezinta un complex de masuri aplicate permanent in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare (soareci, sobolani), si mentinerea acestora la un nivel numeric redus. Prin tehnicile speciale de deratizare firma noastra vine in sprijinul dumneavoastra dorind sa va asiguram un mediu curat si bine igienizat. Firma noastra serveste calitatea la cele mai inalte standarde si la preturi prietenoase, accesibile si discutabile ce se pliaza perfect cerintelor si nevoilor familiei sau partenerilor dumnevoastra.

Actiunea de deratizare reprezinta o serie de masuri aplicate in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare: soareci, sobolani, harciogi, popandai care sunt direct raspunzatori in transmiterea unor agenti patogeni atat la om cat si la animale. Astfel acestia pot determina aparitia unor boli ca: ciuma, trichineloza, malaria, turbarea, toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, febra aftoasa, bruceloza, gastroenteritele, salmonela.

In functie de suprafata si natura spatiului in care se efectueaza lucrarea, operatiunea de deratizare se poate face cu:

a. utilaj generator de ceata termica calda

b. calupuri

c. grau tratat

d. gel

De ce trebuie sa facem deratizare?

In afara pagubelor economice pe care le pot lasa, rozatoarele pot fi considerate ca purtatori de germeni si vectori principali, in transmiterea a numeroase boli infecto-contagioase deosebit de grave, dintre care unele transmisibile la oameni, cum sunt: tularemia, trichineloza, leptospiroza, bruceloza, icterul infectios, antraxul, rujetul, ricketsiozele, toxinfectiile alimentare, pseudopesta aviara, pesta porcina, turbarea, teniazele.

Cand si unde trebuie efectuata operatiunea de deratizare?

Combaterea rozatoarelor trebuie efectuata pe tot parcursul anului dar cu o intensitate mai mare primavara si toamna, cand resursele de hrana din zona culturilor agricole se imputineaza si temperaturile exterioare devin tot mai coborate. In mediul urban, acolo unde rozatoarele se adapteaza cu mare usurinta se impune efectuarea permanenta de operatiuni de deratizare, mai ales in spatiile ce le ofera conditii prielnice de dezvoltare, cum ar fi: subsolurile tehnice ale cladirilor, retelele de canalizare, depozitele alimentare, unitatile de productie alimentara sau farmaceutica, zonele de depozitare a deseurilor s.a.

Etichete:

deratizare